Technische werkzaamheden

Wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken motoren, zowel outboard als inboard, diesel of benzine.

Onze technische specialisten beschikken over de juiste kennis die regelmatig aangevuld wordt d.m.v. externe cursussen gegeven door de merken die wij vertegenwoordigen.

Met deze kennis en ervaring kunnen wij bv. computer gestuurde motoren uitlezen en gesignaleerde problemen adequaat oplossen. Ook digitale accessoires kunnen met deze werkwijze gekalibreerd worden om foutmeldingen te voorkomen. Onderhoud is een jaarlijks terugkerende noodzaak. Belangrijk om boot en motor in topconditie te houden voor een probleemloos vaarseizoen.

Elke boot en motor heeft met enige regelmaat onderhoud nodig en zo nu en dan gaat er wel eens iets kapot. Als echte watersport liefhebber wilt u natuurlijk dat uw boot en motor in het vaarseizoen zo min mogelijk gebreken vertoont. Wij adviseren voor een maximale prestatie en levensduur van uw boot en motor om behalve het door Uw motorfabrikant opgegeven periodiek onderhoud, ook winterklaar onderhoud te laten plegen.

Magazijn
In ons magazijn  hebben wij de meest voorkomende onderdelen en onderhouds middelen.

Dit zijn originele onderdelen geleverd door betreffende fabrikant. Door goede contacten met toeleveranciers hebben wij doorgaans de onderdelen die niet in huis zijn binnen 2 a 3 dagen. Uiteraard indien voorradig.

Werkzaamheden
Alle vookomende reparaties aan boot of motor zoals
  • Inspectie en Service
  • Reparatie vervanging hang & sluitwerk
  • Lak & schilderwerkzaamheden
  • Aanbrengen milieuvriendelijke antifouling
  • Reparatie railing en dekbeslag
  • Las en machinale bewerkingen voor alle materialen