Diensten voor uw boot

Diensten die wij kunnen leveren voor uw boot

Motorisering of hermotorisering

Het in- of aanbouwen van een nieuwe motor vind plaats volgens de fabrieksnormen van de betreffende producent. Met speciaal gereedschap verzorgen we een probleemloze samenwerking tussen motor en andere elektronische systemen aan boord.

Inspectie en Service beurten

Wij adviseren om uw motor regelmatig na te laten kijken, zodat u optimale prestatie van uw motor kunt verwachten. Tevens de motor na een goed vaarseizoen goed voor te bereiden op de winterkou.

Levering kwaliteits producten en onderdelen

Wij gebruiken door de fabrikant opgegeven onderdelen en onderhouds producten, die speciaal voor Uw motor zijn ontworpen.

Inbouw Accessoires

Geleverde accesoires kunnen indien gewenst professioneel worden ingebouwd.

Boot reinigen

Hogedruk reiniger beschikbaar. Professionele beschermende onderhouds middelen geschikt voor Uw boot.

Boot onderhoud

Regelmatig boot onderhoud is een belangrijke voorwaarden voor het behoud van uw boot. Bij boot onderhoud kunt u denken aan het poetsen van de boot maar ook aan het herstellen en opnieuw aanbrengen van beschermende verflagen en ander werk aan het onderwaterschip en aan het dek. Zorg ervoor dat uw boot regelmatig wordt onderhouden om pech onderweg in het vaarseizoen te voorkomen!

Motor onderhoud

Ook het onderhoud van uw motor is van groot belang, u wilt immers niet in het vaarseizoen voor problemen met uw motor komen te staan.

Den Helder Marine Service staat voor dit soort onderhoud zijn mannetje in de Kop van Noord Holland en in het bijzonder Den Helder. Ook uit andere delen van het van het Land en buitenland, zijn passanten al eerder naar alle tevredenheid geholpen.